Terima Kasih Daun Keladi :)

Dah lawat2 baca2 tuh rajen2 tinggalkn la buah tangan yer. Tak kesah laa kt chatbox ke atau kt komen. Just to let me know that you are visiting. Thank you and happy reading. P/s aku dah letak "like" button tu gatal2kan la tangan nak tekan button tu ye :)

Thursday, August 5, 2010

Freaky Admirer Episode 10

Episode 10 muncul juga akhirnya hahaha! Npe ek? Aku bru nk post nie? First off mungkin aku dh tringat sket2 pe yg trjadi..2ndly, sbb rmai org desak=.= klau diorng tk desak mmg tk updte pn la cte ni haha! Maaf pembaca skalian sbb psl lme sgt tnggu utk episode ni keluar.. Aku pikirkn mcm nk teruskn lg dlm beberape episode tp tk bole la pnjang sgt nnti ade org tu tk ske huhu.. Yg pnting aku dh tunaikn janji aku utk publish episode 10 ni hehe.. Lately mmg tramat busy.. Almaklumlah dh jadi budak kolej HAHA :D nie pn updte dr nset aku yg serba 'canggih' nie haha..

Emm nk mula cmne nie eh.. Oh ya..perbualan dlm nset hehe..

Aku: saje nk call..tk bole ke?
(Aku just brlagak mcm tkde pape yg brlaku huhu)
S:
tk salah pn..rindu ea? Haha
Aku:
wak lu! Aku ade bnde nk tny ni..
S:
ape nyr?
(Dh nekad dh nk tny..aku tarik nafas dlm2..hembus prlahan2)
Aku:
kau kluar ngn spe kt angsana aritu?
S:
kluar? Angsana? Ble pulak ni?
(Aik main coverline pulak minah nie=.=)
Aku: (nada marah sket)
kau jgn tipu! Aku tawu aa!
S:
eh knape ni? Mcm nk mrh je?
Aku: (dh reda sket)
ni haa, zizat cte kt aku, kau kluar ngn laki mne ntah pstu peluk2 lg..
S: hah? (Diam skjp)
eii mne ade!
(Aku dh mle bengang)
Aku: abis yg zizat nmpk tu kembar kau ke ha?
S:
angsana la kembar la peluk la ape ni??
Aku:
weh minah, dh rmai org nmpk aa..siap brmesr2 lg..eii tataw malu tol betina ni!
S: okay fine! Aku ade kluar ngn dak laki tu! So what? Jeles?
(Suara mle kasar)
Aku: (terdiam jp)
kau ni an mmg ske mainkn orang ke? Mainkn perasan org? Sial! Nsib baik aku tkde nk klh ngn kau!
S:
npe nk kisah sgt ha?
Aku:
sbb kau dh libatkn aku!
S: ha yg kau kluar ngn syeera tu bole? (Sebenarnya bukan keluar, just happen to be balik saing dari library) Smpai aku kluar ngn laki lain tk bole pulak? Mcm tu? Aku:
ade ke smpai aku nk peluk mcm kau ngn jantan kau tu? Ade?
S:
(trdiam)
(Amik kau! Bru puas ati aku!)
Aku: aku tk kisah pn kau nk kluar ngn spe pn nk peluk spe pn..go on! Peduli ape aku! Tp psl kau dh libatkn aku, dh jd cte lain dh! Sume tny2 pehal kau kt angsana tu..mcm aku yg brtanggungjwb pulak pdhl aku tkde pape pn ngn kau! (Diam jp) mcm aku tataw je kau yg buat cte yg aku kapel ngn kau..dak2 dh bising dh 'eh kau break dh?' 'weh awek kau kluar ngn laki lain' 'kau buat pe je smpai dia lari kt laki lain?' weh gi mampus aa..aku rimas gle sial..hish dh aa mls aku nk ckp pape lg!
(Call off)

Aku rse dh bedal dia cukup2 dh..buat aku sakit ati je..perangai dh aa tk senonoh.. Eii aduii call off td je kredit dh tnggl 2-3 kupang je =.= hadoii..tkpe aa janji dh lps geram haha! Eh suke pulak aku! Weh msti aa! Aku dh bedal abes2 betina tu.. Still aku msh tataw pe motif dia.. Mcm nk jeleskn aku je haha! (Perasan! HAHA) tp peduli ape aku! Haha..

So agak lme dia dh tk msg aku ke ape.. Kre lost contact la jugak.. Cume ade la terserempak kt bazar Ramadhan.. Trkejut gak aku tgk dia pkai tudung HAHA! Setahu aku bdak ni mmg free hair abes kah3.. Smpat la jugak aku sindir dia..
Aku:
eh aku ingt kau tk geti pkai tudung
S: ei mne ade
Aku pn tros brlalu pergi dn tidak amik peduli.. Satu je la yg aku peduli, npe dia pkai tudung? Haha sungguh tk sangka! Dh insaf ke haha.. Aku mmg ssh nk terima senario tu sbb tawu2 sndr la an perangai cmne an.. Still dgn izin Allah, bole brlaku gak.. Tp hrp2 gak la dia tu insaf.. Kesian aku tgk dia.. Dgr2 cte pn dia mcm mood tk okay je pstu sisihkn diri je ps event gaduh dlm nset tu.. Kesian gak tp nk buat cmne an.. Biar dia betulkn diri dia tu dlu..

Papepn aku dh tk peduli sgt dia tu sbb aku pn dh ade org lain pn KOT HAHA.. Dlm kelekaan aku, tnpe ku sangka, msg dr S smpai...

Nk continue ke tk nk? Haha!

*Posted via mobile web

7 comments:

Fath said...

Finally! :P

@ly@n! said...

citer kaw punyer...ehmmm nak tau samb ......leh samb x fath?

Fath said...

Haha dah bace semua ke?

Anonymous said...

sambung la bodoh..pnt ak tggu tau..

Anonymous said...

nape tutuo muke ko siallll...bajet ensem jer...puki ko..

Fath said...

Hahah korang dua mmg hanjengg

jjong said...

sambungla ape msg tu???omg!!bestla citer nie..kahkahkahah

Our Blogger Templates Web Design

©2009 Fathkebuss@LiFe's Portrayal. All Rights Reserved.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP