Terima Kasih Daun Keladi :)

Dah lawat2 baca2 tuh rajen2 tinggalkn la buah tangan yer. Tak kesah laa kt chatbox ke atau kt komen. Just to let me know that you are visiting. Thank you and happy reading. P/s aku dah letak "like" button tu gatal2kan la tangan nak tekan button tu ye :)

Friday, August 28, 2009

Freaky Admirer Episode 9

Sory lah lmbt post yg nie
Aku pn nk wat 2 episode trakhir nieh yg trbaek

Tp episode kali nieh mungkin xde nk gelak tawe lg seperti sblm nieh

Sbb aku dh ckp episode nieh when the "Crash n burns" starts


En note utk watak yg trlibat mse event nieh brlaku
Zizat,
Balak,

Fuad,

Syeera/Deeba dn

Anna

Korang maybe bace cm laen sket cte nie drpd pe yg jd sbnrnyr..
Tp cte sbnr msh right on track
ikot kisah sbnr...
Cme aku x ingt sgt pe brlaku secare detail sbb cte nieh dh lame bukan? haha

Dh bpe lame ea aku x lyn S nieh?
Dh bpe byk dye call?

Dh bpe byk dye anto msg?


Wehhh pls laa aku nk study!
Aku cm nk off jer tp mau dgr lagu skali

Since aku xde mp3 =.=
Smpai khamis nxt week dh sminggu lebih x lyn S

Degil bnar

Pdhl aku dh ckp dh nk study minggu nie tp cam wat dang lak

Ade la aku msg2 sket ckp "Busy"

Snyp gak then call...@#$%!!


Puase dh dkat weyh..Sabar2
Arinie ade tusyen kt perling

Mls seyh nk gi

Tp pe kn daye an..Nk trial..
Pakse diri gak pegi

Sbjk kimia..
Eii msti ade wat lthn adess


Study pnyr study
Kol 10 gitu dh balik laa

Then si zizat msg


Zizat : Eh ko dh break ke ngn S? Kjap bnor? haha
Aku : Eihh? Pndai2 kau jer wat cte.. Bile mse lak aku cple ngn dyer? Npe nie tetibe jer pehal?
Zizat : Uhhh aku nmpk S ngn dak lain kt angsana..Bru ptg td..Aku ngn Fuad td nmpk..
(huh? aku tgh blur sket nieh act..Xde rase trkejut mule2)
Aku : Emm okay..Ko wat pe kt sne?
Zizat : Dok!! S ngn dak laki lain td! Kaw nie cm xde prasaan jer! -_- Td nk pi bli barang jap

Haa?? Ngn laki lain? Eh npe aku cmne? Jeles ke? Oh tidak!! Aku cume trkilan..Sbb...sbb.. Cm
rase dikhianati, ditipu!!

Aku rply lmbt sket msg zizat sbb tgh bengang gler

Okay2 pker positif..Mungkin diorng kwn jer
Smbung blik msg


Aku : Ehh btol ke? ntah diorng tuh kwn ker.. Ko ngn Fuad je ke?
Zizat : Kwn pale ****(bahase kasar, hrp maklum hehe) kau!! Diorng siap peluk2 lg pe! Mesra nk mampus! Dok lau aku jd ko an dh bntai doe dak tu
(HA? Sahh! Aku mmg rase trkilan sgt dah..Saket ati yg x trhingge..Rase cm nk tampar jer muke S tuh)
Aku : Weh cantek bhse kaw? Btol nie? xtipu? baek kaw ckp tol2!
Zizat : Ye2 maap..Aku x tipu laaa! Doe pe kaw nk wat nie?
Aku : Pe aku nk wat? Ade pe kne mengene ngn aku lak? Bkn sape2 pn dyer tuh bg aku melainkn skdr kwn! Pduli ape aku dye nk peluk2 sape!
Zizat : So korang nieh x kapel pn la? Yg kuar ke cs ngn dyer tuh pe?
Aku : Astaga! X LAA!! Cs tuh? aku gi sorang jer then dyer dtg! Dok..Aku tgh bengang gler nie
Zizat : Npe nk bengang lak?

Aku x rply..Mmg dh membare dh
Blik rumah aku tros ke blik aku..
Mood mmg xde lah

Aku msg lah Balak, Syeera ngn Anna gtaw psl S nieh

Npe gtaw diorng lak? Saje jer sbb tataw nk gtaw spe
Emm ak mmg saket ati sgt

Tp lom ready lg nk tny S

Aku nk siasat dlu

Tp ade ke anna ckp aku nieh jeles..X patut..xpatut! HAHAHA
Maybe btol gak..OMG =.=


Esoknyr mood aku okay sket
Skola cm bese

Cte2 la kt Caky

Then aku trpker laa..
S nieh jenis suke mainkn org laki ke?

Boleh jadi..
Tp x baek lak bersangke buruk

Baek siasat dlu


Blik aku smpt gak jumpe Zizat jp
Tny pe yg brlaku sbnrnyr

Dh smpai rumah bru aku cte kt Syeera

Smlm dyer dh tdo awl..Kuat tdo la katekn hahahaha

Bgn oi makcik!

Dyer trkejot gak..Aku ckp la pe yg trpahat kt pale aku nie

yg S nieh jenis suke mainkn org laki ke...


Syeera : Mungkin sbb fath x lyn dyer lame tuh yg pegi cari org lain
Aku : Tp fath dh ckp dh npe x lyn..Dh ckp dh busy nk trial..Tp msh msg lg tuh

Emm aku x ingt lg la pe kitorang ckp2kn
Tp lame kot kitorang bncang2

Adakah aku nie cemburu?
Peluk? What's that suppose to mean
Nk suro aku jeles? Boleh jadi gak..Aku x tolak pape kemungkinan
Nk call S skang? emmm nnti lah

Aku pn lom ready lg

Msh trase saket ati lg nie

Aku msg Fuad lak


Aku : Eh btol ke pe Zizat ckp korang nmpk S kt angsana smlm
(Ehh lmbt bnar reply fuad nieh)
Fuad : Emm ye npe?
Aku : Owh..Cte sket pe jadi

Emm cte diorng mmg identical
So betol lah nie.. Diorng tuh brmesra sgt

Aku bkn jeles, hati aku brsuare..
Tp..fuad ngn zizat brkomplot?
Tidak2..Diorng member yg baek..


Then aku bru tringt npe aku btol2 trkilan psl S nieh

Aku sbnrnyr bru nk ubah S nieh jd org yg lebih baek sket

Nasihat2..Tp aku nk start pas trial nie atau pn mse bulan puase nieh

Ingtkn dye bole lah tunggu utk sminggu due

tp sangkaan aku meleset same skali


Gi tusyen 4 jm tuh aku xde mood jer..
add math ngn fzk menmbh lg pressure ngn keje2 yg x agk2 dr sir
Tp aku semunyikkn jer xnk kasi yg laen tawu
Balik aku tros landing..
Kuarkn nset dr kocek

Tkn kt contact..Scroll2 cari nme S

Call? SMS?

Aku tkn call trdgr ringtone dyer pe ntah lagu aku pn tataw lah
X angkat

Call lg..Aku dh nekad dh..nk ckp ngn S

Then

"Fath! ade pe call nieh?"
Suare agk trkejut sket..
Maybe sbb aku dh lme x call msg ngn dyer

Aku saket ati gak dgr suare dye.
.Cm xde wat slh pape..Cm xde pape yg brlaku!

Tp aku smunyikkn dlu dn mule brsuare


To be Continue.....

11 comments:

nadhrh said...

hurm,

x sangke wujud jgk owg mcm uh.

Fath said...

Emm tuu la
Mmg 1st time jumpe org cmnie
Wat pening pale jer -_-

wana WANY ! said...

weyy kau jeles ? wahaha tak caye aku
kau tuhh sunyi sbb da tade orgg kacau kau lg laa , dy tak msg oo call kau lg
kau terase laa cm kau tk dipedulikan kan kann ?
denga ponn dy da peluk pelukk org laenn
asal kau nk jeles ? bukan dulu kau yg tanak layan dy ? bukn dulu kau tkmo pon dy kacauu kau ?
time dy da tak kacu , sebok dgn org laen kau plakk tehegeh carik dy
ape nih weyy ? pelik aku ngn kauu
sila bg pnjelasan anda

*soryy if ayat aku terkasar oo kau tersaket hti laa bce enn , aku jus kuarkn pndapat aku , soryy tau

Fath said...

Aku x jeles oke -_-
Cume bengang la ngn prangai dyer
Cm nk mainkn prasaan aku
Psl nk mengelak dr dye tuh ade byk sbb dn aku x cte kt sini utk TATAPAN UMUM
Savvy?
Psl lyn x lyn tuh,
Aku sblm nieh mmg lyn jer die
Tp bg la aku ruang sket nk study
AND AKU DH GTAW DIER JGN MSG CALL LG SBB AKU NK TRIAL! -_-
One more thing,,
NIe aku ctekn ikut situasi mse tuh bkn pe yg aku rase mse sekarang nie
Mse tu aku xleh nk pker straight sbb tgh bengang
Then x lme pastu aku dh x kesah dh
Cite nieh blom abes lg kaw dh wat conclusion lak -_-
*Aku xleh nk marah pe pndng org lain dn aku xde sebab nk saket ati =)

Nadee Mingo Mingo said...

wadefork anda!
cehh , ske sgt bwat pale trgntungggggg
hahahah
niat yg baek mr ntok baekpulihkan si dia! :D ahaa
cpat laa msuk epsde spoloh wehh
cum un cum un :p xsaba neyhh

Nadee Mingo Mingo said...

owh yeah , u jelosh?
lyke euwwwww :)))))))

Fath said...

Haha bru la saspen cmtu
Dh saspen makin la org nk minat bce btol x? hehe
Jeles?
At 1st la then dh x kesah dh

wana WANY ! said...

okay okayy mestila ade privacy untuk kauu kn ngehh ;)
takan laa sume kau nk gtauu okayy aku paham doe
mmg laa kau nk trial tp kau kate nk betulkan dy afta kau trial enn , aku hope sgt jgn kau plak yg diperbetulkan oleh dy , laen kang jadiknye
aku pon feeling habes la sbb bace ikut mood mse tuhh , haha . soryy la aku agk feeling bab laki n pompuan nih esp cmnih doe . ahaa da salu sgt kne kat aku n mmbe so tuu yg kkdg uh lepas cakap je

*yela yelaa aku tggu episod ke 10 loe , haha rilex la bangg jgn mara . chill oke ;)

Fath said...

Aku nie bukan jenis sng klh ngn pujukan org
Lau aku nie lemah iman..Dh lame aku...(Cencored lg!)
Tape2 aku phm dn aku x terase mrh pe pndangan org lain sbb aku mne bule pakse2 diorng
Tuh pndgn diorg dn aku x leh nk ubah pape btol x?
So i got no reason to be mad =D

aai syaqie said...

hesh, curious plak nak tahu ape jadi seterusnya
hmm orang phm cmne fath rse
even tade pape relationship tp rse mcm dikhianati kan
dah pernah lalui pon
heee

btw, keep on writing !

Fath said...

Haa seb baik anda paham :)

Our Blogger Templates Web Design

©2009 Fathkebuss@LiFe's Portrayal. All Rights Reserved.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP