Terima Kasih Daun Keladi :)

Dah lawat2 baca2 tuh rajen2 tinggalkn la buah tangan yer. Tak kesah laa kt chatbox ke atau kt komen. Just to let me know that you are visiting. Thank you and happy reading. P/s aku dah letak "like" button tu gatal2kan la tangan nak tekan button tu ye :)

Tuesday, August 4, 2009

Freaky Admirer Episode 2

The story continues....
Jeng3
Then ade satu aritu aku balik awl aa
Sbb bese ari Rabu ade klas tmbhn add math
Tetibe dibtlkn lak sbb rmai x sehat + kne kuarintin...
Then aku cll Balak
Smlm nk jumpe S ngn dyer tp x jd sbb ade problem sket
So ariney bru for real HAHA

Cehh dedo gak nk jumpe ney hehe
Dh smpai dah satu tmn ney
S tgh tunggu
Dgn rmbut ikal dyer, baju T shirt ngn suar jean x leh nk kecik lg haha
Sabo2 iman masih kuat lg HAHAHA
Emm S nmpk aku ngn Balak dh smpai jer dyer cm segan2 an tp bg gak peace kt aku
So aku saje2 jek peace balik (SENGAL TOL LAHH)

Then duduk la kitorang kt pondok cendawan
Seb baek ade Balak teman
Segan doe nk jumpe sorang2 HAHA
Aku sajer2 jer nk gi jumpe S
Ye aa sblm ney cntct kt nset jer an..
Nk jumpe gak skali tgk muke S
Haha mmg cun aaaa
*Eh kpd sape yg S yg trtentu tuh..Msh comel yer hahaha
Then borak2 lah jap

Tetibe
jeng3
Balak tetibe ckp nk bli air jp
AKU :Weh jgn oi tinggl aku sorang2 kt snie!!
BALAK : Alaa lek aa kjap jer..Borak2 je la ngn 'AWEK' kaw tuh hehe
Dng muke slenge balak pegi HISH
Dh plan la ney mmg nk kne aa dak ney

So it just you and me, S
kitorang x ckp pape slame sminit
Probably due2 tgh pker nk ckp ape haha
Tp aku mmg xmo ckp pape pn..biar S ckp pape dlu
S pn mule la lwk bodo dyer
Maen sakat2 laa kutok2 laa HAHA
TAPI..dyer dok dkt2 an ngn aku pastu dh kne sakat pukol2 org lak
Aiyo pekene ngn dak ney?
Then dh pukol2 tetibe cm sengaje jatuhkn tgn dyer kt atas tgn aku yg aku ltk ats meje dpn kitorng
AIKK??
Wehh!! Aku cpt2 tarek tgn aku msok dlm kocek smbil trsengih cm kambing gurun HAHA
Balak x balik2 lg neyh adoii
Mmg sngaje tngglkn aku yer?

Then, dlm plus minus 30 minit
AKU : Eh nk balik dah.. Dh ptg aa
S : Alaa skjp nyr, stay lame sket lg aa
(Aikk skjp pale hotak kaw laa, dh lame kaw tawu!!)
AKU : Aku pn byk hw ney act, so nk kne blik awl..Eh kaw cm xde hw jer?
(Pdhl xde seyh HAHA)
S : Ade mmg ade, tp leh smpt wat ariney hehe
AKU : Aku lak yg x smpt lak nk abeskn riney kang..Balik msg je aa
S : Emm yelah2 bye2
AKU : (Diam jerr smbil brlalu pergi)

Msg si Balak
AKU : Weh npe tingglkn aku????
BALAK : Eh ta baek kcau org brdating bhahahahahah
AKU : Kepale hotak kaw dating!!! Aku ikot pn nk tgk muke dyer jer bkn nk..............!! Hehe
BALAK : Iyo lah tuh, weh kedit aku dh abes..Chow!

Siot jer, aku tawu dyer tipu neyy!!!
Ahh duli aa msg pn x balas, poyo ar lu!! HAHA

Then msg dr S smpai, Nk gi cs x?
AIKK????

To be Continue....

No comments:

Our Blogger Templates Web Design

©2009 Fathkebuss@LiFe's Portrayal. All Rights Reserved.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP