Terima Kasih Daun Keladi :)

Dah lawat2 baca2 tuh rajen2 tinggalkn la buah tangan yer. Tak kesah laa kt chatbox ke atau kt komen. Just to let me know that you are visiting. Thank you and happy reading. P/s aku dah letak "like" button tu gatal2kan la tangan nak tekan button tu ye :)

Thursday, August 6, 2009

Freaky Admirer Episode 3

"Emm aku busy aaa"
Tuh la jwpn aku bler S pelawe aku ke cs ngn dyer
Mmg aku busy pn sbb aku nk maen bdminton pg tuh kt uda ptg lak maen takrw lg hehe
Lgpn mmg aku xnk pown
Ye aa dyer tuh minah miang an
Wat tmbh dose jer -_-
(sory ye S aku ckp cmney tp mmg btol lah)
Pegang itu ini hadoiii
Bkn aku x suke...hehe tp...
Rimas????
Ntah laaarr
Tkot bnde yg yg x ptut jadi trjadi lak sbb keMIANGan S ney =.=

Siyess aa mmg 1st tyme aku jumpe pmpuan cmney
Yg bese aku dgr laki yg dtg ke pmpuan
Tp ney pmpuan yg dtg ke laki
AIKK??
Sah dh nk kiamat dunie ney -_-
Susah2........

Aku dh ckp sebok pn dyer msh x mo ngalah tu
S : Alaa bdminton ngn takrw tuh leh bler2 maen, ney skali je nk gi cs ngn kaw
Aku : Eh slh daa..Gi cs yg bole bler2 hehe, bdminton tuh dyorng organizze aritu je lahh
Takraw pn jrg sgt dpt maen...
S : Emm Ahd cmne lak?
Aku : Pn sebok gak, nk pi libry study ngn member2, lau nk join dtg je lah..Dh nk trial an
S : Pas gi libry gi cs nk ark? Dkt jer an
Aku : Haiyohhh dak neyyy!!! Klu aku gi pn ngn member aa
S : Ak pn...Xpe2 kte saperate jelah ngn member tuh bia kte brdue jek
Aku : Erk!? X nk aku gi hehe
S : Emm yelah sukati lahhh

Aikk...tetibe mengalah lak..
Bese mmg ssh gler nk mengalah klu hal2 cmney
Hahah tp xpe lahh
LEGE BEB!!!

Pade Sabtu tuhh, aku bgn kol 12
Haha tros x gi an badminton ngn dak2 Paan
"Lu mmg bebual" tuh jer Paan ckp psl aku x dtg..
Mmg la aku bebual abes pe? Nyanyi??
Xpe2 ptg ade takrw
Uh-oh...ade S plak daahh
Ahhh lenjan sudaa..
Dtg sne nk maen takrw bkn pi dating ngn si miang uw bhahah

Kitorng dh brkmpul dah..Seb baek kali ney bola plastik
Bkn bola rotan..Cm siall bwk bola rotan saket gler nk sepak HAHA
Nk tnduk xyah ckp aa mmg benjol pale jwbnyr..
Aku toleh la jp sne snie nk cari an mne S hehe
Jp lg dh brtentang mte jer dyer peace aku jelir lidah HAHAHAHAH
Mmg xley blaa aa Cm dak kecik lak nk jelir lidahh..Hampehhhh
Kitorang maen la cm bese smpai Maghrib
Sambil tuh aku kne sakat terok2 ngn member psl S
S pn suke la an pe lgi adushhh
Aku cm nk sepak jer bola kasi kne kt pale sorang2 ishhh
Tp aku x brdaye nk wat cmne an..HAHA

Pastu aku kne rehat jp pas kaki trseliuh..smpt la kitorng borak2 jap
X engt sgt la borak pe haha
Tp mse tuh mmg kitorang brdue jer dyer mcm brmanje2 lak
Mmg aku x leh nafikn lah yg aku suke..ikot naluri lelaki an...tp aku lame2 rimas gler nk cpt2 maen balik haha

Then mse masing nk balik...Tetibe
S : Esk jumpe kt cs yer
Aku : Ha?
S : Xde pape hehe

To be Continue.............

No comments:

Our Blogger Templates Web Design

©2009 Fathkebuss@LiFe's Portrayal. All Rights Reserved.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP